Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu îl apără pe omul lui Sebastian Ghiţă şi Rovana Plumb, din Guvern

marcel ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Dragoş Cristian Vlad, numit preşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României, are un CV care îl recomandă pentru acest post.

Ciolacu susţine că Vlad nu îl cunoaşte personal pe Sebastian Ghiţă. Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 că a avut o discuţie cu Rovana Plumb, despre Dragoş Cristian Vlad.

”Astăzi a venit doamna Rovana Plumb la mine. Astăzi sau mâine pleacă la Parlamentul European şi a zis <Marcel, ai văzut, am început să fac numiri în Guvern, eu cu Ghiţă, cu…>.

I-am zis <stai liniştită, că am înţeles că şi la Ministerul Economiei a apărut un ceva, că eşti în spatele acestei… pe mine mă bucură>.

Vreau să ne uităm pe CV-ul acestui om şi poate îl contactaţi, să îl întrebaţi dacă el îl cunoaşte pe Sebastian Ghiţă, am înţeles că nu îl cunoaşte şi nu a vorbit în viaţa lui cu Sebastian Ghiţă, nu îl cunoaşte personal”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a adăugat că Vlad nu gestionează singur cele 550 de milioane de euro.

”Repet, dacă nu aveţi, vă trimit eu CV-ul domnului şi veţi vedea latura profesională a dânsului. Nu înseamnă că gestionează cloud-ul de 550 de milioane, adică o persoană are acuma 550 de milioane de euro în nişte valize şi el se gestionează.

Lucrul acesta se face cu companii mari, mi-aş dori cu companii de anvergura Microsoft, să se implice în icloudul din România”, a mai declarat Ciolacu.

Dragoş-Cristian Vlad, numit luni de premier, în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiţă – Rovana Plumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri