Caută
Close this search box.

Marian Godină va fi tătic!

marian godină

Polițistul Marian Godină a anunțat că va deveni tată. Într-un mesaj postat pe Facebook, polițistul a scris că el și soția sa vor avea o fetiță.

”Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris hâtru Godină.

Anunțul a fost primit cu bucurie de urmăritorii săi, care l-au felicitat. În doar o oră, a primit 1.700 de mesaje și peste 15.000 de aprecieri.

”Bucuria voastră e și a noastră, oameni simpli, dar care vă admiră pentru ceea ce sunteți. Felicitări, sa fiți sănătoși și sarcina ușoară frumoasei tale soții”, a scris o fană.

”Felicitări! Se pare ca vaccinul nu a cauzat infertilitate pe 3 generații la tine. Multa sănătate!”, este mesajul altui urmăritor.

Marian Godină, devenit cunoscut după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre corupția din Poliție, s-a căsătorit în 2018 cu Georgiana. Cei doi au făcut nunta pe 19 mai, nașii lor fiind Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția lui.

”Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris polițistul în ziua nunții, fiind și ziua în care aceasta s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri