Caută
Close this search box.

Pamela Anderson a anunţat că divorţează de cel de-al cincilea soţ

Pamela Anderson, vedeta din serialul „Baywatch”, a solicitat divorţul de Dan Hayhurst, cel de-al cincilea său soţ, după doar 13 luni de căsătorie, relatează online ziarul spaniol ABC.

Pamela Anderson, în vârstă de 54 de ani, nu are noroc în dragoste. Actriţa a confirmat că se află în proceduri de divorţ de soţul său Dan Hayhurst. Potrivit publicaţiilor Page Six şi Daily Mail fosta vedetă Playboy a depus actele de divorţ în Canada în urmă cu câteva zile.

Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst, care a lucrat pentru ea ca bodyguard a fost presărată de probleme încă de la început. Fosta iubită a lui Hayhurst, Carey, a acuzat-o pe Anderson că i-a destrămat familia.

Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, bateristul trupei rock Mötley Crüe.

Pe 19 februarie 1995 şi după doar 96 de ore de când se cunoscuseră, cuplul anunţa că s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la care au participat doar câţiva prieten. Cei doi au împreună doi băieţi, Brandon Thomas Lee, în vârstă de 25 de ani şi Dylan Jagger Lee, de 24 de ani.

Căsnicia a fost însă complicată. Muzicianul a agresat-o pe actriţă şi a fost arestat în 1998 şi condamnat la şase luni de închisoare. Tommy Lee s-a declarat nevinovat, în pofida vânătăilor evidente ale actriţei. Cei doi au divorţat în acelaşi an.

Actriţa a mai păşit de două ori în faţa altarului, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock (Robert J. Ritchie). De primul s-a despărţit în 2001, iar de cel de-al doilea în 2003.

Trei ani mai târziu, Pamela Anderson s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez. Noul mariaj nu a durat decât patru luni.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020, o căsnicie care a durat doar 12 zile.

Pamela şi Dan Hayhurst s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver. O persoană apropiată lui Anderson, a declarat că uniunea cu cel de-al cincilea soţ a fost doar un „vârtej pandemic”, care s-a stins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri