Caută
Close this search box.

Părinţii Raisei, fetiţa omorâtă de poliţist, vor cere despăgubiri maxime

Polițistul care se afla la volan urmează să fie audiat din nou peste două zile, potrivit unor surse. Între timp, familiile celor două victime se pregătesc să ceară despăgubiri uriașe: 6 milioane de euro pentru moartea Raisei.

„Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei.

Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, declară Adrian Cuculis, avocatul familiei, potrivit TVR.

Polițistul care a produs accidentul va fi audiat din nou peste două zile. Constantin Popescu se află acum sub control judiciar.

Surse apropiate anchetei susțin că el s-ar fi uitat în telefon chiar înainte de a le lovi cu mașina pe cele două minore.

FOTO: gandul.ro

„Văzând și eu înregistrarea, așa pare că nu era pregătit să ofere prim ajutor în situația unui accident. Polițistul avea această obligație să fie pregătit și pentru astfel de situație de criză. Din ceea ce am văzut în spațiul public, nu era tocmai pregătit”, spune Lucian Bode, ministrul de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri