Caută
Close this search box.

VIDEO George Simion a fost stropit cu cerneală, la Iaşi, de un tânăr

george simion

Copreşedintele AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală, la Iaşi, în timpul manifestaţiei pe care partidul a organizat-o în centrul oraşului, cu prilejul Zilei Unirii.

În PIaţa Unirii s-au strâns atât susţinători, cât şi contestatari ai formaţiunii. Simion a continuat să interacţioneze cu oamenii după incident şi afirmă că vrea ca tânărul care l-a stropit să nu fie amendat.

Poliţiştii din Iaşi au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe numele tânărului care a aruncat cu cerneală, în liderul AUR, George Simion.

Copreşedintele AUR, George Simion, a continuat să interacţioneze cu oamenii după incident. El a mers printre susţinători, a dat mâna cu oamenii şi le-a transmis mesajele formaţiunii.

”Noi, românii, nu ne temem de nimeni în afară de bunul Dumnezeu. Noi nu ne temem, nu suntem cu bodyguarzi, cu SPP-işti, noi suntem cu poporul român”, a afirmat George Simion.

Copreşedintele AUR susţine că îşi doreşte ca tânărul care l-a stropit cu cerneală să nu fie amendat.

”Nu contează, am reuşit să avem sărbătoare pe 24 ianuarie, şi sunt cel mai fericit (…) Am comis o ilegalitate astăzi, am făcut Hora Unirii, sunt mai mult de o mie de persoane în Piaţă, să ne trimită amenda. A trecut pandemia”, a mai declarat Simion.

Incidentul s-a petrecut în Piaţa Unirii, unde un tânăr s-a apropiat de George Simion, în timp ce acestea discuta cu oamenii, şi l-a stropit cu cerneală. Tânărul a fost scos rapid de forţele de ordine din mulţime şi urmează să fie audiat de poliţişti. El a fost îmbrâncit de reprezentanţii AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri