Caută
Close this search box.

VIDEO Ședință secretă a baronilor PSD, mascată de o vânătoare, fără restricţii pandemice

psd

O ședință secretă a PSD a avut loc pe 14 ianuarie. Mai mulți lideri PSD s-au întâlnit în pădurea de la Oprișița, din județul Vaslui, în fosta cabană a lui Ceaușescu. Ședința a fost mascată de o petrecere vănătorească, organizată de primarul Hușului, Ioan Ciupilan, potrivit publicaţiei Vremea nouă.

La eveniment au fost prezenți Dumitru Buzatu, cu șefa lui de cabinet, Ana Maria Obreja, Marcel Popa, președintele PSD Iași, doi parlamentari vasluieni, Edi Popica și Irinel Stativă, cu tot cu șofer, doi reprezentanți ai structurii centrale de la PSD, senatorul de Suceava, Ioan Stan, primarul Hușului, Ioan Ciupilan, Adrian Ventoneac, de la Ocolul Silvic Vaslui, încă un agajat al Direcției Silvice și încă două persoane rămase neidentificate.

La eveniment au fost prezenți și alți trei angajați ai cabanei, care s-au ocupat de musafiri. Potrivit sursei citate, la eveniment ar fi trebuit să participe și liderul PSD, Marcel Ciolacu, care nu a mai ajuns, pentru că a intrat în izolare, după ce a fost contact direct cu ministrul Culturii, care a fost infectat cu Omicron.

Fără să respecte regulile sanitare impuse de pandemie, cei prezenți au organizat o petrecere, la o cabană a Direcției Silvice Vaslui.

Cabana a fost închiriată inițiat pentru o vânătoare la care au fost anunțate șase persoane. În realitate, au fost prezente aproximativ 15, care au chefuit de la ora 18:00, până seara târziu.

Pentru că evenimentul s-a dorit a fi unul secret, paza a fost asigurată chiar de unul dintre angajații Ocolului Silvic Vaslui, șeful pazei, Adrian Ventoneac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri