Caută
Close this search box.

Florin Cîţu, despre PNRR: Pe mine mă interesează să văd cum sunt cheltuiţi banii

florin cîţu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, despre solicitarea pe care PNL o va face privind o evaluare a stadiului implementării PNRR, că pe el îl interesează să vadă cum sunt cheltuiţi banii, pentru că există o restanţă la programul de guvernare, cei 7% alocare pentru investiţii. ”Aş vrea să văd acel ministru care vine în faţa românilor şi le spune că a stat mai mult la televizor, nu a avut timp să se ocupe şi nu vom primi banii din PNRR”, a precizat liderul liberal.

”Eu am spus că avem 24 de jaloane care trebuie făcute din PNRR, până la 31 martie, sunt foarte multe reforme. Pe mine mă interesează să văd cum sunt cheltuiţi banii, pentru că există o restanţă la programul de guvernare, să mergem la 7% investiţii. Anul trecut, vreau să vă aduc aminte că, din banii care au fost alocaţi pentru investiţii, iniţial, au fost plătiţi 96% dintre ei, deci un procent foarte mare. Anul acesta, dacă reuşim să facem aceeaşi performanţă, lucrurile vor merge foarte bine”, a spus Cîţu.

El a arătat că PNL se concentrează pe reforme, iar ele trebuie făcute, dar şi pe a atrage banii din PNRR.

Întrebat despre ministrul Muncii, Marius Budăi, Florin Cîţu a răspuns:

”Eu aş prefera şi am această aşteptare de la toţi miniştrii, mai puţin să fie invitaţi permanenţă în studiourile de televiziune şi mai multă muncă, aş vrea să văd mai multe rezultate.”

, precizând că tot ceea ce PNL vrea să spună va spune în interiorul coaliţiei de guvernare.

”Noi nu vrem să aducem teme, să le punem în spaţiul public, pentru ca apoi să le folosim, să manipulăm”, a mai spus preşedintele PNL, citat de News.ro.

Preşedintele PNL a arătat că sunt cele 24 de jaloane care trebuie îndeplonite, altfel ”pierdem bani”.

”Aş vrea să văd acel ministru care vine în faţa românilor şi le spune că a stat mai mult la televizor, nu a avut timp să se ocupe şi nu vom primi banii din PNRR”, a arătat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri