Caută
Close this search box.

Florin Cîțu: Tot USR a stat lângă AUR și la al doilea incident din Parlament. Nu m-ar mira să fie și Ludovic Orban între ei

cîţu

Președintele PNL, Florin Cîțu, a acuzat USR că a rămas în sala de plen după incidentul de luni, când ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost bruscat de copreședintele AUR, George Simion. „Nu m-ar mira să fie și Ludovic Orban între ei acolo, să fie toți în echipă. Până la urmă, știți cum e, cine se aseamănă se adună”, a spus liderul liberalilor ironic, marți seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Întrebat cum ar vedea o mișcare Cioloș-Orban, în condițiile în care Dacian Cioloș a demisionat de la președinția USR, liderul PNL a afirmat:

„Păi a mai fost Ludovic Orban cu Dacian Cioloș când au avut acea moțiune în Parlament, cu AUR împreună, toți acolo… Este o grupare care a lucrat împreună, o grupare care a fost violentă și atunci, dacă țineți minte, cu Florin Roman cum l-au agresat când USR se uita complice și chiar susținea acțiunea AUR”.

Întrebat dacă liberalii vor lăsa lucrurile așa după incidentul de luni, Florin Cîțu a adăugat:

„Vor fi modificări la regulament. Eu vă spun că până la urmă veți vedea că oamenii se uită la politicieni pentru rezultate. A mai fost un partid, care este astăzi lângă AUR, care a făcut gălăgie și s-au legat și eu cu lanțuri și au făcut, și au dres. Când tragi linia, oamenii vor să vadă ce ai făcut în Parlamentul României.

În Parlamentul României te duci pentru a face legi pentru români, a le face viața mai bună. De țipat, poți să stai acasă să țipi, poți să stai pe margine să țipi, dar dacă vrei să îi ajuți pe români… și acesta va fi de fapt testul acestei guvernări și testul oamenilor în Parlamentul României”.

„Sunt oameni care sunt acolo, sunt plătiți. Dacă cineva îi votează pentru că vor să vadă circ la televizor, OK, pot să înțeleg și asta, dar eu vă spun că majoritatea românilor vor alege acei oameni, acei parlamentari care merg acolo și își fac treaba, își fac meseria și muncesc, și vin cu proiecte de legi, cu amendamente la legi care le îmbunătățesc viața. Acesta este rolul acestor oameni în Parlament”, a mai spus Cîțu marți seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri