Caută
Close this search box.

Rusia va ataca Ucraina la trei dimineaţa şi va începe invazia mâine după-amiază

rusia

Surse din serviciile secrete afirmă că invazia Rusiei în Ucraina va începe miercuri după-amiază, în pofida faptului că Vladimir Putin a retras unele dintre forțele ruseşti.

Șefii de la Kremlin vor ordona un atac asupra Ucrainei mâine, la ora locală 3 dimineața, cred agențiile americane de informații.

Surse importante au spus că un atac de la Moscova va fi „aproape sigur din mai multe puncte”, peste flancurile sudice, estice și nordice ale Ucrainei.

Sursa americană principală a The Mirror a avertizat echipa cotidianului The Mirror de la Kiev cu un mesaj simplu, pe o singură linie, care spunea: „Miercuri 3:00”.

Ei ar putea viza centrele militare și guvernamentale de comandă și control ale Kievului, cu un baraj de lovituri aeriene, înainte ca tancurile să treacă peste graniță.

În același timp, navele de război amfibii rusești ar putea asalta coasta de sud a Ucrainei. Se întâmplă în timp ce ministrul de externe britanic Liz Truss a avertizat că o invazie rusă „în Ucraina nu se va opri”.

Europa ar putea fi la doar câteva ore de la un război total în Ucraina, în ciuda ultimelor mișcări diplomatice și a unei posibile retrageri a unor trupe moscovite. Vestea de rău augur sosește la câteva ore după ce Rusia și-a retras forțele de la granița cu Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri