Caută
Close this search box.

Vasile Botomei, un jurist puşcăriaş, a cerut în instanţă anularea PNRR

vasile botomei

Vasile Botomei – doctor în drept, avocat, fost deținut al penitenciarului Vaslui – a depus în instanță o cerere de anulare a Planului Național de Redresare și Rezilență (PNRR) ca „act/contract încheiat nelegal, netemeinic și nefondat”.

Botomei tocmai a ieșit din pușcărie, după ce a fost condamnat la aproape 5 ani, pentru că a exercitat fără drept profesia de avocat, scrie Zoare.com.

Doar un an a stat departe de instanță Vasile Botomei, iar acum s-a întors pentru a se război cu Guvernul pe tema aprobării PNRR.

Artizanul barourilor paralele a deschis un proces la Curtea de Apel București întemeiat pe prevederile Legii 544/2001 care scutește acțiunea de plata taxei de timbru.

De aceea, primul capăt de cerere se referă la obligarea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) de a comunica actele în baza cărora fostul premier Florin Cîțu și ministrul de resort de atunci au avut „împuternicirea să semneze doar ei PNRR din partea statului român”.

În al doilea capăt de cerere, Vasile Botomei solicită „pronunțarea unei hotărâri de anulare a PNRR ca act/contract încheiat în mod nelegal, netemeinic și nefondat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri