Caută
Close this search box.

VIDEO S-au ciocnit două tramvaie, la Timişoara. A greşit vatmanul

tramvaie

Accident de circulație cu un autoturism și două tramvaie implicate, la Timișoara. Un macaz tras greşit a dus sla ciocnirea tramvaielor. Un tramvai care circula pe linia 8 a lovit un autoturism și l-a aruncat în alt tramvai, care circula pe linia 4.

Circulația pe mai multe linii a fost afectată.

Accidentul, spun cei de la STPT, s-a produs  la intersecția bulevardelor General Ion Dragalina și Regele Carol I. În urma impactului, nimeni nu a fost rănit, iar accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

Cei de la STPT au trimis la fața locului o echipă de intervenție. Până la remedierea situației, circulația tramvaielor de pe liniile 1, 2, 7 și 8 s-a desfăşurat deviat. Circulația mijloacelor de transport în comun a fost reluată după o pauză de câteva zeci de minute.

Inițial, cei de la STPT au anunțat că în accident a fost implicată o mașină, care ar fi lovit unul dintre tramvaie şi ar fi determinat lovirea acestuia de alt tramvai. STPT a revenit și a afirmat că macazul de pe linia 8 a fost de fapt schimbat greșit, de unul dintre vatmani.

„A fost un incident in care au fost implicate doua tramvaie, de pe liniile 4 și 8. Se pare ca unul dintre vatmani a schimbat gresit macazul, acțiune ce a dus la coliziunea dintre cele doua tramvaie. După incident au început verificările pentru identificarea vatmanului care a schimbat gresit macazul”, au transmis cei de la STPT, pentru Tion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri