Caută
Close this search box.

Mai mulți jucători din naţionala Australiei, inclusiv antrenorul, infectați cu coronavirus înaintea meciurilor decisive pentru calificarea la Cupa Mondială

zona roşie

Naţionala Australiei se confruntă cu mai multe cazuri de infectare cu virusul Sars-CoV-2 înaintea meciurilor decisive pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar, informează lequipe.fr, citată de News.ro

Aripa Craig Goodwin şi mijlocaşul Jackson Irvine (foto) au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, la fel ca mijlocaşul Aaron Mooy înaintea lor şi, prin urmare, ei nu vor juca aceste meciuri decisive.

În plus, antrenorul Graham Arnold este, de asemenea, obligat să rămână în izolare după ce a fost testat pozitiv pentru a doua oară.

Australia întâlneşte Japonia, la Sydney, joi, apoi la 29 martie trebuie să joace la Jeddah, cu Arabia Saudită.

Naţionala australiană este pe locul 3, cu 15 puncte din opt jocuri, în Grupa B a fazei a treia a preliminariilor asiatice ale CM din 2022, după Arabia Saudită, 19 puncte, şi Japonia, 18. Pentru a spera la calificarea directă la turneul final, „cangurii” trebuie să câştige ambele meciuri.

Dacă rămâne pe locul 3, pe care nu-l mai pot pierde, Australia trebuie să dea un baraj cu locul 3 din Grupa A, învingătoarea urmând a participa la un baraj intercontinetal cu locul 5 din preliminariile sud-americane. Câştigătoarea acestui ultim meci va obţine biletele pentru Qatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri