Caută
Close this search box.

Maria Sharapova evită să critice Moscova, pentru invadarea Ucrainei

maria sharapova

La 24 de ore după ce a fost criticată pentru lipsa de atitudine față de războiul declanșat de Rusia în Ucraina, Maria Sharapova (34 de ani) a oferit prima reacție pe rețelele sociale. Dar aceasta este ambiguă şi denotă ezitarea fostei mari jucătoare de tenis în a critica invadarea Ucrainei.

Stabilită în SUA de la vârsta de șapte ani, Sharapova se număra printre personalitățile care au preferat să păstreze tăcerea cu privire la războiul din Ucraina, însă reacțiile negative se pare că au făcut-o să reacționeze, scrie DigiSport.

MaSha a călătorit la Paris și, după ce a prezentat o parte din capitala Franței de la geamul camerei sale de hotel, a transmis un mesaj prin care îndemna la pace.

”Călătoria în Europa este foarte diferită de această dată. Sunt cu inima grea și o dorință profundă de pace și, cel mai important, de asigurare a siguranței și a viitorului copiilor noștri”, a scris Maria Sharapova, pe contul său de Instagram.

Maria Sharapova a fost hărțuită de fani, care i-au postat mesaje brutale, pe conturile de Twitter și Instagram.

„Să-ți fie rușine ca rusoaică!”, „Ar trebui să fii deportată și să te întorci în Rusia”, „Rușii ar trebui să-l oprească pe Putin” sau „De ce nu protestezi față de războiul malefic al lui Putin?”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Maria Sharapova, înainte de a-și spune opinia despre războiul declanșat de țara sa natală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri