Caută
Close this search box.

Maricel Păcuraru ar fi preluat controlul EvZ şi Capital

maricel păcuraru

Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Media, ar fi preluat pachetul majoritar de acțiuni de la EVZ și Capital.

Audierea Elenei Udrea în calitate de inculpată în Dosarul Hidroelectrica a fost amânată, după ce avocații acesteia au depus la dosar două articole de presă, din care reies cele de mai sus.

Elena Udrea a declarat, la ieșirea din sala de judecată, că presa ar fi publicat o informație, din care reiese că nu la ea ar fi ajuns creanța de 900.000 de euro a EVZ și Capital, despre care procurorii DNA spun că era parte din înțelegerea ei, din anul 2011, cu afaceristul Bogdan Buzăianu, pe lângă cei 3,6 milioane de dolari cash, conform Ziare.com.

„Acum am văzut și noi în presă că s-a făcut această tranzacție și creanța de care DNA-ul mă acuză de atâția ani că aș fi preluat-o eu de la domnul Buzăianu, de fapt a fost vândută zilele trecute, de domnul Buzăianu, către domnul Maricel Păcuraru.

Atunci întrebarea e: dacă a vândut-o domnul Bogdan Buzăianu domnului Păcuraru, cum este la mine? Cel puțin jumătate din acuzație – aceea de spălare de bani, dar și cea de trafic de influență – este profund clătinată.

La acest moment, nu avem decât informația din presă. Dacă tranzacția a avut loc – și domnul Păcuraru confirmă cu documente – e clar că până acum această creață a fost la domnul Buzăianu și nu a fost la Elena Udrea”, a declarat fostul ministru al Dezvoltării, la ieșirea din sala de judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri