Caută
Close this search box.

VIDEO Vicepreşedintele SUA ,Kamala Harris, la Bucureşti. Aurescu i-a oferit un buchet de flori. Primită la Cotroceni. Discuţii cu Iohannis, Ciucă, Cîţu şi Ciolacu

kamala harris

Vicepreşedintele american Kamala Harris a sosit la Bucureşti, aşteptată de ministrul de Externe Bogdan Aurescu la aeroport. Aurescu i-a oferit un buchet de flori.

Harris a fost întâmpinată de ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru, şi de consilierul prezidenţial de la Departamentul Protocol, Delia Dinu, precum şi de oficiali ai Ambasadei SUA la Bucureşti.

Ulterior, ea a fost primită la Palatul Cotroceni.

Kamala Harris a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis, după care la întâlnire erau a[tepta]i să participe şi premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului Florin Cîţu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

Kamala Harris a fost primită apoi la Palatul Cotroceni.

Ceremonia primirii oficiale a avut loc pe Platoul de Ceremonii, apoi cei doi oficiali au programată o rundă de discuţii tête-à-tête, urmate de consultări oficiale. La discuţii ar urma să fie prezenţi şi premierul Nicolae Ciucă, şi preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

La ora 15.30, preşedintele României şi vicepreşedintele SUA vor face declaraţii de presă comune, conform News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri