Caută
Close this search box.

Dan Vîlceanu: Îmi voi da demisia din funcția de secretar general PNL

dan vîlceanu

Dan Vîlceanu a declarat că își va da demisia din funcția de secretar general PNL. Acesta contestă și el, după Florin Cîțu, decizia liderilor din partid de a ține un Consiliul Național pentru organizarea unui Congres, astfel încât să schimbe conducerea formațiunii politice. Vîlceanu spune că nu a fost luată statutar.

„Secretarul general n-a primit o solicitare din partea celor care spun că au făcut o ședință astăzi. A primit președintele partidului solicitări pentru a convoca. Conform regulilor, nu poți convoca o ședință în aceeași zi.

Tot timpul am respectat această regulă. Ședințele au fost măcar a doua zi, ca toți colegii să aibă timp să vină, să își facă un punct de vedere referitor la problemele discutate.

Ceea ce pot să vă spun este cu siguranță că ședința convocată mâine este un statutară și chiar s-a făcut referire în anunțul pe care l-am dat la solicitările pe care președintele partidului le-a primit pentru a convoca o ședință.

În urma solicitărilor, președintele partidului a luat decizia să convoace mâine o ședință BEx, așa cum spune statutul și regulile pe care le-am avut până acum în PNL”, a declarat secretarul general PNL, Dan Vîlceanu, conform Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri