Caută
Close this search box.

Notificare de la Nicolae Badea. Clubul Dinamo Bucureşti nu mai are voie să-şi folosească numele

dinamo bucureşti

Noi necazuri pentru o legendă a fotbalului din România. Clubul Dinamo Bucureşti a fost notificat de Nicolae Badea să nu mai folosească denumirea de „FC Dinamo”, care apare pe site, pe pagina de Facebook și pe site-ul LPF, în scopuri comerciale.

Pe adresa clubului, a sosit o notificarea din partea CS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, care deține 7% din formația din Liga 1 şi care are o echipă în Liga 4, prin care îi este interzis să folosească marca „Fotbal Club Dinamo București”, denumirea „FC Dinamo” și domeniul „fcdinamo.ro”, potrivit playsport.

Din informațiile obținute de GSP.ro, pe adresa clubului care se zbate să rămână în Liga 1 a sosit această notificare, prin care este cerută schimbarea denumirii.

„Se interzice utilizarea mărcii FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, a denumirii FC DINAMO și a domeniului fcdinamo.ro. De îndată, fără curgerea altui termen de grație. Prin excepție, se permite folosirea numai a siglei pe echipamentul sportiv al echipelor de seniori și juniori la antrenamente și jocuri, fiind activități/acțiuni non-comerciale”, se arată în notificarea clubului lui Nicolae Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri