Caută
Close this search box.

Parlament sau Tribunal? Florin Cîțu către sală, înaintea discursului lui Zelenski: ”Onorată instanță”!

florin cîţu

Parcă nu ar fi fost de ajuns problemele tehnice incredibile! Și nici traducerea sub orice critică a unui discurs cu adevărat istoric.

Ei bine, de luni, 4 aprilie, trăim cu o întrebare cumplită în suflet: PARLAMENTUL ROMÂNIEI ESTE UN TRIBUNAL?

Dar Florin Cîțu pentru că despre domnia-sa este vorba, a făcut o primă gafă în Parlament, chiar înaintea discursului ținut de președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Astfel, Președintele Senatului de la București a ținut să sublinieze că el a fost cel care l-a invitat pe Zelenski să vorbească în Parlamentul României.

„Domnule Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, domnule președinte al Camerei Deputaților, domnule prim-ministru, doamnelor și domnilor miniștri, doamnelor și domnilor senatori și deputați, onorată instanță”, a spus Cîțu în debutul discursului său.

Fostul președinte PNL a ținut să-i mulțumească lui Volodimir Zelenski pentru faptul că a acceptat să vorbească în Parlamentul României, punctând că acest lucru se întâmplă la inițiativa sa.

„Mulțumesc că mi-ați acceptat invitația de a susține acest discurs. Îi mulțumesc și prietenului meu, prim-ministrul Ucrainei, pentru ajutorul oferit în acest demers. Mulțumesc, Denis”, a spus Cîțu.

Și aici unii s-au speriat puțin. Nu nu era vorba de valorosul fotbalist român Denis Man, ci chiar de premierul Ucrainei Denys Shmyhal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri