Caută
Close this search box.

Când va avea loc congresul partidului Forţa Dreptei al lui Orban

orban

Preşedintele Forţei Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că în martie sau aprilie anul viitor ar urma să fie organizat congresul partidului.

„Am stabilit perspectiva calendarului de alegeri pentru că toate conducerile la toate nivelele trebuie să fie alese. Cel mai probabil după 1 septembrie va începe constituirea de organizaţii locale prin adunări generale, după data de 1 octombrie vor începe conferinţele judeţene. Am stabilit de comun acord că vom organiza conferinţe judeţene în momentul în care sunt constituite statutar minimum jumătate plus unu dintre organizaţiile locale, raportat la numărul de localităţi din fiecare judeţ.

Am stabilit ca orizont de timp organizarea Congresului de alegeri aproximativ în luna martie sau aprilie în funcţie de organizarea conferinţelor judeţene şi de sector, pentru că nu se poate organiza congresul decât dacă sunt statutar constituite prin alegeri minimum 75% dintre filialele judeţene şi de sector. Obiectivul nostru este să organizăm alegeri peste tot”, spus Orban, la Parlament, după prima reuniune a Consiliului Naţional al partidului.

El a anunţat că Forţa Dreptei va depune cerere de înscriere în Partidul Popular European.

Orban a precizat că, până în prezent, au fost înfiinţate 24 de filiale judeţene şi de sector ale partidului.

El a mai spus că Forţa Dreptei îşi propune să participe la alegerile parţiale locale cu candidaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri