Caută
Close this search box.

Ciolacu: Şerban Valeca – un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil; a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a deplâns duminică moartea fostului ministru al Cercetării ŞerbaPSDn Valeca, subliniind că acesta a fost un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil.

„Cu multă tristeţe am primit astăzi vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivelul judeţului Argeş, cât şi la nivel naţional. Îi onorăm cu deplin respect memoria şi transmit întreaga compasiune şi solidaritate pentru familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris duminică Ciolacu, pe Facebook.

Fostul ministru, parlamentar şi lider al organizaţiei PSD Argeş, cercetătorul Şerban Valeca a încetat din viaţă duminică.

Şerban Constantin Valeca, născut la 23 iunie 1956, fusese numit, la începutul lunii martie, în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri