Un soldat rus din Ucraina i-a spus mamei sale la telefon că superiorul său s-a împușcat singur, ca să meargă acasă, potrivit unei înregistrări audio difuzată de oficialii ucraineni.

În timpul convorbirii, soldatul de 20 de ani îi spune mamei sale că nu își dorește să fie în Ucraina, la fel ca și mulți dintre camarazii săi și că războiul nu se va termina prea curând. În schimb, mama lui îi ținea lecții de patriotism și îl încuraja să nu renunțe, potrivit Business Insider, citat de Digi24.

„Mamă, comandantul detașamentului meu s-a împușcat în picior ca să plece aici! Despre ce vorbim aici? Și el a fost și în Cecenia”, i-a spus soldatul mamei sale.

Mama lui l-a întrebat apoi ce s-ar întâmpla dacă Occidentul va decide să invadeze Rusia: „Cine va apăra atunci Rusia? Cine, spune-mi? Ne vor ucide pe toți, va fi un al patrulea război mondial și Rusia va pierde!”

„Ei bine, atunci poate că Putin se va gândi de două ori”, i-a răzpuns soldatul, adăugându-i că „nu avem muniție sau oameni, nu există nicio linie de comandă de la Moscova!”

Tânărul i-a mai spus mamei sale că s-a ajuns în acest punct pentru că Vladimir Putin a invadat: „Nimeni nu a venit spre noi!”

Mama a continuat să-l apere pe Putin și a spus că acesta nu a invadat, ci că a mers în Donețk și Lugansk, regiunile separatiste susținute de Kremlin.

„Nu știu… nici nu ne-am apropiat de zona aia”, a spus soldatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here