Caută
Close this search box.

Cristian Ghinea îl compară pe Marcel Ciolacu cu Bulă

cristian ghinea

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, a ironizat modul în care șeful PSD, Marcel Ciolacu, s-a sucit peste noapte, în privința impozitului progresiv. El l-a comparat pe Ciolacu cu Bulă.

„Bulă – Ciolacu, întrebat despre ultimele discuții despre impozitare: ‘Nu am spus că schimbăm impozitarea / Chemăm experți care vor analiza ce schimbări ar trebui operate’. Bulă la ședința PCR: tovarăși, eu am o idee, dar nu sunt de acord cu ea”, a scris Ghinea, pe Facebook.

Ciolacu a negat joi ce spunea miercuri, că dorește introducerea impozitării progresive, pentru că toate statele din UE au acest sistem.

„Eu n-am spus că trebuie renunțat la cota unică. Eu am spus să facem o analiză, să vedem … (…) Contează foarte mult ce vrea Marcel Ciolacu sau ce vrea Nicu Ciucă? Important este să găsim soluția cea mai bună”, a declarat Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă introducerea impozitului progresiv înseamnă că cei care au salarii mai mari vor fi taxați mai mult, Ciolacu a afirmat:

„Cine a spus acest lucru? Ați văzut la știri, la televiziune sau am spus eu acest lucru? Eu nu am ce să vă explic ceva ce nu am spus eu și nimeni din coaliție.

Eu vă pot explica după ce ministrul de Finanțe vine și ne face o prezentare. Ce mă deranjează pe mine, dar nu în ceea ce vă privește pe dumneavoastră, este că nu încercăm să întrăm intr-o normalitate și să înțelegem că așa este normal – să vorbim în spațiul public de aceste lucruri, nu în birouri, ascunși”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri