Caută
Close this search box.

Cum să creșteți viteza unei trotinete electrice

Dețineți o trotinetă electrică Xiaomi, dar nu sunteți mulțumit de viteza maximă? Citiți acest articol despre cum să vă faceți trotineta Xiaomi mai rapidă și a-i crește viteza maximă.

Dacă ați cumpărat deja o trotinetă electrică Xiaomi, acest articol este pentru dumneavoastră! Dacă doriți să măriți viteza trotinetei dvs. Xiaomi sau să o faceți mai rapidă decât viteza inițială, vă garantăm că acest articol vă va ajuta să vă conduceți trotineta la un ritm mai mare și va fi cel mai convenabil mijloc de transport pe care l-ați folosit vreodată.

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru ca o trotinetă sau motocicletă electrică să meargă mai repede, frecvent mai repede decât viteza maximă listată. Este doar un mic accesoriu suplimentar pentru unele trotinete. Pentru multe altele, în special pentru cele mai comune sau cele cu prețuri mai mici, este un schimbător de joc, dacă nu chiar un salvator de vieți.

Sfaturi pentru a vă face trotineta electrică mai rapidă

1. Asigurați-vă că trotineta dvs. este complet deblocată și că sunteți în modul cel mai rapid (fără riscuri)

Dacă trotineta dvs. a fost neobișnuit de lentă încă de la început, cel mai probabil aveți de-a face cu una dintre aceste probleme. Unele trotinete pornesc într-un mod blocat, de obicei pentru a respecta normele și reglementările locale privind trotinetele. De obicei, trebuie să conectați trotineta la aplicația pentru smartphone și să creați un profil acolo. Ar trebui apoi să puteți accesa vitezele maxime.

În plus, practic fiecare trotinetă electrică Xiaomi include mai multe moduri de conducere, în general trei. Asigurați-vă că trotineta dvs. este pe cea mai rapidă setare dacă doriți să călătoriți cât mai repede. Trotinetele moderne schimbă de obicei modurile prin apăsarea dublă sau triplă a butonului de pornire de pe ecran.

Examinați manualul sau un tutorial pentru modelul dvs. specific de trotinetă electrică Xiaomi. De obicei, instrucțiunile sunt destul de simplu de urmat.

2. Încărcați bateria până la 100% (fără riscuri)

Viteza dvs. va fi puternic influențată de baterie. În timp ce elementele cheie vor fi puterea motorului și puterea bateriei, nivelul bateriei joacă în mod frecvent și el un impact esențial.

Tensiunea unei baterii scade pe măsură ce scade încărcătura acesteia, iar această scădere a tensiunii determină imediat o scădere a performanțelor. Acest lucru este valabil atât pentru bateriile litiu-ion, cât și pentru cele cu plumb-acid, dar în special pentru cele din urmă. Din fericire, majoritatea trotinetelor actuale utilizează baterii litiu-ion, astfel încât acest lucru nu va fi atât de vizibil cum ar fi fost la trotinetele de acum 10 ani, de exemplu.

Atunci când bateria este aproape epuizată, multe trotinete intră în modul de economisire a energiei. Pentru a economisi energie, acestea limitează frecvent performanța și viteza maximă cu care puteți merge.

3. Reînnoiți bateria (fără riscuri)

Dacă dețineți o trotinetă electrică Xiaomi de mult timp, ați observat cu siguranță că a scăzut capacitatea bateriei.

Chiar și bateriile moderne suferă uzură la fiecare ciclu de încărcare, așa că acest lucru este inevitabil. Estimările variază, dar bateria dvs. se va uza undeva între 20% și 50% după 1000 de încărcări.

Unii oameni vor atinge această bornă în mai puțin de doi ani. Durata de viață a bateriei unei trotinete tipice este cuprinsă între doi și trei ani.

4. Eliminați limita de viteză

Există două metode pentru a elimina limita de viteză. O metodă este instalarea unui firmware modificat Opțiunea alternativă este de a îndepărta fizic limitatorul de viteză.

Deoarece nu este nevoie să modificați fizic trotineta, instalarea unui firmware personalizat este considerabil preferabilă tehnicii fizice. Firmware-ul pentru cele mai populare modele este destul de bine testat și sunt mai puține lucruri care pot merge prost.

5. Curățați motorul

Nu v-am recomanda să faceți acest lucru singur, deoarece riscați să deteriorați mecanica trotinetei și să vă anulați garanția în acest proces. Cu toate acestea, este probabil ca murdăria, praful, uleiul sau alte materii să împiedice motorul să funcționeze fără probleme.

Dacă viteza trotinetei dumneavoastră este redusă, duceți-o la un atelier de reparații trotinetă sau la producător. Aceștia îi vor face o diagnoză și ar putea curăța motorul pentru dumneavoastră.

 

5 răspunsuri

  1. Buna ziua .Detin o trotineta el,ninebot g30 d si este setata la viteza de fabrica de 22 km pe ora .Cum pot sa o duc macar la 30 km pe ora?

  2. Salut am o trotinete ducati. Și vreau sa o fac sa meargă măcar. 35 40 h pe ora dacă puteți sama ajutați.

  3. Buna ziua va rog cine poatw si stie sami scoata limitarea de viteza la un ninebot s2 plus multumesc

  4. Buna ziua și eu as dori sa fac trotineta sa meargă mai tare este un ninebot E2 Pro cum as putea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri