Caută
Close this search box.

Rusia, cu propaganda: Războiul din Ucraina, repetiție pentru un conflict mai mare

rusia

La posturile naționale de televiziune din Rusia, propaganda pare de neoprit. Invitat în platou, un profesor de studii de securitate spune că, pentru Rusia, războiul din Ucraina este un exercițiu pentru un potențial conflict cu NATO.

Orice spun oamenii aceștia nu are nicio relevanță, înfrângerea Rusiei e clară, a explicat la Digi24 fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.

Alexei Fenenko – profesor Institutul de Studii de Securitate Internațională:

„Pentru noi, războiul din Ucraina este o repetiție pentru un viitor conflict mai mare. Testăm și comparăm armele NATO cu ale noastre. Vom afla pe câmpul de luptă cu cât sunt mai puternice armele noastre decât ale lor. Avem de învățat din această experiență pentru un viitor conflict”.

În altă emisiune, un comentator neagă că una dintre cele mai mari atrocități – marea foamete provocată de Uniunea Sovietică în Ucraina, în anii 30 – ar fi avut loc.

Și susține că, de fapt, vesticii organizează chiar acum o foamete globală, numai și numai pentru a denigra Rusia. Conspirativita capătă consecinţe monstruoase. Şefa Russia Today i-a omagiat pe soldații ruși care ucid civili în Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri