Caută
Close this search box.

VIDEO George Simion (AUR) a încercat să forţeze intrarea la Digi24

george simion

Președintele AUR George Simion a încercat miercuri seară, 18 mai, să intre în sediul televiziunii Digi24, însă a fost oprit de paznicii postului. Conform unor imagini publicate chiar de liderul AUR, acesta a făcut scandal.

Liderul AUR a încercat să intre in sediul televiziunii la care anterior a fost invitat ministrul Energiei Virgil Popescu, care a declarat într-o emisiune de la Digi24 că AUR urmărește interesele Rusiei.

Doi agenți de pază l-au oprit însă pe Simion, acuzându-l că a forța intrarea în sediu, și au chemat apoi poliția. Aceștia i-au cerut apoi liderului AUR să părăsească curtea, motivând că este o proprietate privată. Simion a refuzat și a început să urle în fața unui angajat.

”Bă, tu cine ești? Nesimțitule! Ia mâna de pe mine”.

De cealaltă parte însă, angajatul nu s-a lăsat intimidat și i-a spus calm liderului AUR că nu îi permite accesul în clădire: „Nu mai țipa, că nu mă intimidezi!”.

Ulterior, după sosirea agenților de poliție, George Simion s-a calmat și a părăsit curtea postului. Evident, Simion s-a filmat. Un clip numit „Hotul Virgil la UM Digi24”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri