Scumpirea carburanților afectează grav transportul în Delta Dunării. Ministerul Transporturilor caută soluții pentru a rezolva problema după ce cursele de pasageri şi de marfă operate de Navrom au fost suspendate din cauza lipsei de fonduri. Autoritățile locale din Tulcea și reprezentanții companiei vor ajunge marți la Ministerul Transporturilor.

De mai bine de 24 de ore, transportul public de persoane și de marfă operat pe canalele Deltei Dunării este sistat, transmite TVR.

Cei care au vrut să se deplaseze spre Tulcea sau Deltă au fost nevoiți să apeleze la ambarcațiuni de agrement şi au plătit bilete mult mai scumpe dacât la transportul public.

Transportul public pe apă a fost suspendat după ce compania care asigura serviciul a rămas fără bani de carburant.

Reprezentanții societății susțin că au notificat ministerul încă de la mijlocul lui iunie despre această situaţie. Mai mult, conducerea a solicitat ministerului, la începutul lunii, o parte din banii pe care ar fi trebuit să îi primească sub formă de subvenții. Dar sumele nu au fost virate.

Citeşte şi: Irina Begu, calificată în turul al doilea la Wimbledon

Reprezentanții companiei, cei ai Consiliului Județean și prefectul din Tulcea vor merge marți la Ministerul Transporturilor pentru a găsi împreună soluții urgente. Dacă situația nu se va rezolva rapid, oamenii din Deltă au de gând să protesteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.