Caută
Close this search box.

David Popovici primeşte de la Rezerva de Stat un milion de lei

david popovici

David Popovici va fi răsplătit pe măsura performanțelor obținute la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta. Guvernul României scoate bani din Fondul de Rezervă pentru a-l premia.

Guvernul îl va premia pe David Popovici din Fondul de Rezervă al statului. Dublul campion mondial va primi 1 milion de lei, echivalentul a aproximativ 200.000 de euro.

Cele două medalii de aur pe care David Popovici le-a obținut la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta îi aduc sportivului român nu doar glorie, ci și recompense pe măsură.

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a anunțat azi că înotătorul va fi premiat de Guvern cu 1 milion de lei, iar banii sunt din Fondul de Rezervă.

”Am luat decizia de a recunoaște performanța sportivului David Popovici și, fiind vorba despre o performanță exceptională, să avem o recunoaștere pe măsură.

Am hotărât să îi fie alocată din Fondul de rezerva al Guvernului suma de 1 milion de lei”, a spus Ciucă, la finalul ședinței de Guvern de azi, conform Fanatik.

David Popovici este primul sportiv român campion mondial în probele masculine. Ascensiunea fulminantă a adolescentului de 17 ani l-au transformat într-o vedetă mondială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri