Caută
Close this search box.

David Popovici se poate vedea pe TVR 1, acum şi mâine

david popovici

Calificarea en fanfare şi finala cu David Popovici, la 200 m liber, la Budapesta, nu a putut fi văzută pe tv, în România, pentru că nu a fost transmisă de nici o televiziune.

În urma nemulțumirilor apărute în spațiul public, cu privire la nedifuzarea în România, a Mondialului de natație, la care David Popovici a cucerit medalia de aur, la 200 de metri liber, Televiziunea Română a reacționat.

Astfel, conform unui anunț al postului public, semifinalele și finala din proba de 100 de metri liber, în care Popovici poate lua al doilea său aur mondial, la Budapesta, vor fi transmise de TVR 1, marți și miercuri, anunţă Ziare.com.

Semifinalele vor fi transmise în seara aceasta, după ora 19.00. David Popovici, debutant la Mondialele de seniori, a adus primul titlu mondial, în bazin olimpic, pentru înotul masculin românesc.

România mai avea până acum două medalii de aur, cucerite de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Bilanţul României la Mondiale este acum de trei medalii de aur, una de argint şi şase de bronz.

Din păcate, românii n-au putut urmări cursa de aur a lui David Popovici, televiziunile din România ignorând Mondialul de la Budapesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri