Caută
Close this search box.

George Simion îşi pune pirostriile

george simion

George Simion, preşedinte AUR, a anunțat data la care a programat nunta cu logodnica lui, Iulia: sâmbătă, 11 iunie.

Evenimentul va avea loc pe 27 august. Simion i-a invitat pe români să fie prezenți. George Simion a indicat și locația: satul Oveselu, din județul Vâlcea:

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți.”, a scris George Simion, pe Facebook.

Pe 8 martie 2022, George Simion și logodnica sa, Iulia Burcea, au apărut pentru prima dată, împreună, pe rețelele de socializare, adunând imediat mii de like-uri, conform Ziare.com.

Viitoarea soţie a terminat Dreptul, la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor, la Universitatea București. În prezent, este controlor financiar la o multinațională din Franța.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat politianul, potrivit evz.ro.

George Simion nu este singurul reacţionar din România care face mulţi copii. Notoriu este cazul lui Iulian Capsali, care are nouă urmaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri