Caută
Close this search box.

Încă un român din Cernăuți, căzut la datorie în războiul din Ucraina

În războiul din Ucraina a murit încă un militar de origine română. Este vorba despre Denis Moraraș de 33 de ani, originar din suburbia Roșa Stânca a orașului Cernăuți, scrie site-ul bucpress.eu.

Moartea tânărului în vârstă de 33 de ani a fost anunțată de conducerea Liceului Nr.6 „Alexandru cel Bun” din Cernăuți, instituție de învățământ pe care o absolvise Denis.

„A plecat în eternitate la vârsta de 33 ani… În luptele împotriva agresorului rus și-a dat viața românul din Cernăuți (suburbia Roșa Stânca), fostul absolvent al instituției noastre de învățământ Denis Moraraș.

Este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude și toți acei ce l-au cunoscut. Luminoasă îi este amintirea, eternă — fapta lui eroică. Administrația liceului Alexandru cel Bun, cadrele didactice, părinții și elevii exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate”, se spune în comunicatul liceului publicat pe Facebook, citat de site-ul bucpress.ro.

În luptele din estul Ucrainei au murit mai mulți soldați de origine română din regiunea Cernăuți. Pe 1 iunie, autoritățile locale au anunțat moartea altor doi români, Dumitru Cojocaru din satul Molnița, comuna Herța și Andrei Rusu din satul Dranița, comuna Mămăliga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri