Vladimir Soloviov, propagandistul favorit al lui Vladimir Putin, a declarat în propria emisiune difuzată de canalul televiziunii de stat Rossia-1, că Gorbaciov a comis o greșeală lăsând Germania să se reunifice, iar Stalin a făcut o altă greșeală, pentru că a permis Germaniei să existe.

Discuția a pornit de la injurii la adresa cancelarului Germaniei Olaf Scholz, rușii fiind deranjați de recentele afirmații ale Berlinului privind sprijinul pentru Ucraina.

„Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani și arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greșeală fatală. Ei bine, Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei”, a transmis Soloviov, potrivit Digi24.

„Tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei?

Să ardă în iad!”, a mai enunțat propagandistul Moscovei, conform traducerii în engleză realizată de jurnalista americană Julia Davis de la The Daily Beast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.