Caută
Close this search box.

Televiziunile îi sperie pe ruşi că ar puteafi atacaţi de Germania și Japonia, cu sprijinul SUA

La televiziunea de stat Rossiya-1, un profesor universitar și academician rus a avertizat că Germania și Japonia s-ar putea pregăti de un atac împotriva Rusiei, cu sprijinul americanilor.

„Germania și Japonia sunt culturi agresive genetic. Să ne amintim de unele lucruri. Cum sunt basmele germane diferite de cele rusești? Pentru ei războiul este o normă, și nu o anomalie”, afirmă profesorul Alexei Fenenko, un doctor în istorie și științe politice, potrivit HotNews.

„Amintiți-vă de vremurile tulburi ale secolului XVII, lorzii războiului din Germania au rezistat timp de 1000 de ani și nimeni nu s-a gândit să spună că asta este o anomalie, nimeni nu a spus că nu este normal”, continuă acesta.

„Amintiți-vă de cultura japoneză, cultul samurai, cultul războiului, al autodistrugerii”, adaugă el.

Întrebat cum reprezintă aceste lucruri amenințări la adresa Rusiei, Fenenko susține că „suntem în aceeași situație ca în secolul XIX. Reluăm a doua rundă a istoriei”.

„Am fost forțați în războaie terestre de anvergură cu doi inamici puternici din Est și Vest (…)

Posibil că americanii aranjează o repetiție pentru noi cu doi adversari puternici din Est și Vest”, conchide acesta, profesor la mai multe universități de prestigiu din Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri