Caută
Close this search box.

Un autobuz plin cu călători a luat foc în Oradea, în timpul mersului

Un autobuz din Oradea a luat foc joi dimineață. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, șoferul și alți oameni nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un autobuz din Oradea a luat foc joi dimineață în timp ce transporta călători. Pompierii au ajuns la fața locului și au stins incendiul, iar pasagerii nu au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, incendiul a izbucnit într-un autobuz care circula pe șoseaua Borșului din Oradea.


Sursa: https://www.turnulsfatului.ro

„Apelul prin care s-a semnalat producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în jurul orei 06.25, la fața locului fiind mobilizate imediat, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității. În momentul sesizării incendiului, șoferul a oprit autobuzul, toate cele 11 persoane autoevacuându-se la timp, din autovehicul”, au anunțat reprezentanții ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri