Caută
Close this search box.

Vama Ruse. Elena Udrea a fost predată oficial autorităţilor române

elena udrea

Elena Udrea a fost extrădată azi în România, după mai bine de două luni de când a fost reținută în Bulgaria. Fostul ministru a ajuns la Vama Giurgiu-Ruse, de unde a fost preluată de autoritățile române.

După îndeplinirea formalităților, ea va fi dusă direct la Penitenciarul Târgșor din Prahova, cu o mașina aparținând Administrației Naționale a Penitenciarelor. Televiziunile de știri prezente în avamă au surprins momentul predării:

Judecătorii Curții de Apel de la Sofia au decis extrădarea fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, condamnat la 6 ani de închisoare în Dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv pe 7 aprilie, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la şase ani de închisoare în Dosarul Gala Bute, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Înainte de pronunțareea deciziei, fostul ministru al turismului a plecat din țară, însă în seara aceleiași zile, Udrea a fost prinsă la vama Kulata de la granița dintre Bulgaria și Grecia.

Cazul de corupție din bani publici „Gala Bute” a ieșit la iveală în urma unei investigații a ziariștilor de la „Gazeta Sporturilor”, începută în anul 2011, pe când Elena Udrea era ministru, aminteşte Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri