David Popovici (17 ani) a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber, la Campionatul European de înot pentru juniori, care se defășoară în această săptămână la Otopeni.

Așa cum era de așteptat, David Popovici a terminat primul cursa din bazinul Complexului de Natație de la Otopeni, cu timpul 1.45.45, conform DigiSport.

David Popovici a încheiat cursa de la Otopeni cu două secunde avans față de italianul Lorenzo Galossi. Locul trei a fost obținut de către britanicul Jacob Whittle.

David Popovici a ajuns în finala de 200 de metri liber, după ce marți a obținut calificarea în semifinale fără nicio emoție, cu timpul 1.48.75, urmat de maghiarul Daniel Meszaros, cu 1.49.81 și de polonezul Jakub Walter, cu 1.50.49. În partea a doua a zilei, David Popovici a ajuns în finala de la 200 de metri liber, după ce a terminat cursa în 1:47:93 minute.

De asemenea, ștafeta de 4×100 metri liber a României, compusă din David Popovici, Vlad-Ștefan Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick-Sebastian Dinu, a cucerit medalia de aur la Europene de natație de juniori de la Otopeni, unde s-a calificat în finală cu cel mai bun timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.