Rezultate dezastruoase la concursurile pentru funcțiile de director la vămile din estul țării. Nici un candidat nu a promovat examenul, iar notele sunt între 0.60 și 4.70.

Unii dintre candidați sunt deja șefi cu delegație ai acestor puncte vamale.

Punctajul minim pentru promovarea concursurilor a fost 7, însă niciunul dintre candidații care și-au dorit să ocupe un loc de director în vama Albița din Vaslui, la Vama Stânca-Costești din Botoșani sau la Vama Sculeni din Iași nu a reușit să obțină o notă de trecere.

La concursul de la vama Albița au fost 4 candidați, printre ei și actualul director al Direcției Regionale Vamale Iași, care ocupă postul prin delegație, potrivit Digi24. Pentru Albița au fost și cei mai mulți candidați, care au obținut note între 1.30 și 4.70.

Și actuala șefă de la Vama Stânca-Costești, numită tot prin delegație, a vrut să ocupe acest post prin concurs. A obținut însă nota 3, iar singurul său contracandidat a obținut 1.20.

Cele mai slabe rezultate au fost pentru ocuparea funcției de director în Vama Sculeni. Au fost trei candidați, iar notele au variat între 0.60 și 2.20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.