Caută
Close this search box.

O bombă a fost descoperită în municipiul Giurgiu

O bombă de aruncător, calibrul 120 de milimetri, a fost descoperită luni pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu, în timpul unor lucrări de excavare la un şantier pentru amenajarea unui spaţiu comercial.

”ISU Giurgiu a fost solicitat în această după-amiază să intervină pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu, după ce muncitorii care efectuau anumite lucrări de excavare pentru amenajarea unui spaţiu comercial au găsit o bombă.

La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică a ISU Giurgiu care a constatat că este vorba de o bombă de aruncător, de calibrul 120 milimetri”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Zona a fost asigurată şi pirotehnicienii au continuat activităţile de detectare, dar nu au mai fost găsite obiecte asemănătoare, potrivit Agerpres.

Muniţia a fost ridicată şi transportată în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate.

De la începutul anului, pirotehnicienii din cadrul ISU Giurgiu au mai ridicat trei proiectile explozive, un cartuş de infanterie, un focos fuzant de proiectil, un proiectil perforant şi o bombă de aruncător în municipiul Giurgiu şi în localităţile Mihai Bravu, Băneasa, Comana, Frasinu şi Copaciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri