Caută
Close this search box.

Restricţii de trafic pe DN 15, în judeţul Mureş, din cauza lucrărilor la pasajul de la Dumbrăvioara

Traficul rutier va fi restricţionat, începând de luni, pe DN 15, în zona pasajului de la Dumbrăvioara, judeţul Mureş, întrucât au loc lucrări de înlocuire a rosturilor de dilataţie.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, lucrările de înlocuire ale rosturilor de dilataţie de pe pasajului din localitatea Dumbrăvioara, de pe DN 15, judeţul Mureş, se vor relua începând de luni.

Pe durata lucrărilor, circulaţia rutieră se va desfăşura în felul următor:

– pe timpul zilei, între orele 6:30 – 19:00, pe direcţia Reghin – Târgu Mureş se va circula normal pe una din benzile de circulaţie care vor fi libere pe pasaj;

– pe direcţia Târgu Mureş – Reghin circulaţia se va desfăşura pe vechea variantă a drumului naţional DN 15, care porneşte înainte de pasaj şi revine pe DN 15 după pasaj (vezi harta ataşata);

– pe timpul nopţii, între orele 19:00 – 6:00, pe ambele sensuri se va circula pe banda liberă, circulaţia fiind dirijată de cele două semafoare amplasate la cele două capete ale pasajului.

Conform sursei citate, lucrările vor dura 8-10 zile, în funcţie şi de condiţiile meteo din zonă.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteza redusă pe traseul variantei de ocolire pentru a nu cauza disconfort locuitorilor din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri