Caută
Close this search box.

Cîmpeanu, întrevedere cu preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Coreea: I-am mulţumit pentru sprijinul pe care Republica Coreea l-a acordat cu privire la candidatura României la OCDE

cîmpeanu

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a avut o întrevedere cu preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Coreea Kim Jin-pyo, în care i-a mulţumit acestuia ntru sprijinul pe care Republica Coreea l-a acordat cu privire la candidatura României la OCDE şi adoptarea rapidă în Consiliul OCDE a Foii de parcurs a aderării României.

„Întrevederea cu preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Coreea, E.S. Kim Jin-pyo, a fost o ocazie deosebită pentru valorificarea oportunităţilor oferite de singurul Parteneriat Strategic pe care România îl are in Asia -Pacific, îndeosebi din perspectiva educaţiei, cu accent pe componenta de digitalizare a educaţiei”, a scris Sorin Cîmpeanu, duminică pe Facebook.

El a adăugat că a avut „prilejul de a mulţumi pentru sprijinul pe care Republica Coreea l-a acordat cu privire la candidatura României la OCDE şi adoptarea rapidă în Consiliul OCDE a Foii de parcurs a aderării României. Am exprimat speranţa ca sprijinul şi partajarea experienţei coreene vor continua în dialogul cu OCDE şi pregătirile pentru aderare”.

„Am primit asigurări din partea celui de-al doilea om în Statul Coreean cu privire la continuarea sprijinului pe care Republica Coreea îl va acorda României în etapele următoare”, a mai spus Cîmpeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri