Caută
Close this search box.

Cum arată moartea conform inteligenței artificiale VIRAL

Cum arată moartea conform inteligenței artificiale. Imaginile au devenit virale pe internet.

Cu toate acestea, nu doar companiile mari sunt capabile să arate rezultate semnificative, ci și organizațiile mai mici. Acesta este cazul Midjourney, care este gestionat de o echipă de aproximativ zece persoane, potrivit AlephNews.

Desigur, nu lipsesc nume cunoscute: AI (inteligența artificială) a fost înființată de co-fondatorul Leap Motion, David Holtz și este susținută de consultanți care au lucrat la AMD, Apple, Tesla și Intel.

Potrivit Tweaktown, acest lucru a dus la o inteligență artificială avansată de imagistică, Midjourney – similară cu DALL-E, care poate crea o fotografie asemănătoare unei picturi din cuvintele pe care le tastezi. Mai mult, tehnologia a intrat recent în open beta, ceea ce înseamnă că oricine care intră pe serverul Discord dedicat o poate încerca. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să tasteze „/imagine” urmat de un text care îi întreabă ce vor să vadă în imagine.

Captură video

Cel mai recent, IA a fost însărcinată cu crearea unei imagini a morții. Iar rezultatele sunt destul de surprinzătoare.

@theaievolution An Ai creates images based on ‘Arabian Nights’ #midjourneyart #Ai #midjourney #art #iaskedanai ♬ original sound – Speed Sounds ?

Potrivit unui videoclip postat pe TikTok, după o perioadă de gândire, platforma a publicat niște imagini în care apare un bărbat în vârstă, cu părul și barba căruntă, ca fiind moartea. Bărbatul, învăluit în ceață, poartă o mantie și își caută victimele. Imaginea creată de AI este, de asemenea, uimitoare, deoarece a fost creată chiar de AI, cu ajutorul unor cuvinte cheie inserate de programatori.

MidJourney a fost creat în principiu pentru a extinde imaginația rasei umane. Iar acest lucru este evident pe pagina Discord a platformei, unde adepții au făcut deja multe fotografii cu ajutorul inteligenței artificiale. Rezultatele sunt unice, pline de culoare și imaginație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri