Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea susţine că Daea l-ar fi turnat pe Chesnoiu, la DNA

petre daea

Atac al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Petre Daea, ministrul PSD al Agriculturii. Dragnea susţine că Daea l-ar fi turnat la DNA, pe fostul ministru Adrian Chesnoiu (PSD).

”Pentru mine Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! (…) Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici măcar patriot. El urmărește doar banii!

(…) Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu, pentru a-i lua locul. Ciolacu a început să fie foarte supărat, pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe Agricultură și Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu, pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a a declarat Liviu Dragnea, la DC News, conform AK24.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a avut, pe 23 iulie, o prima reacție în cazul audierii sale la DNA, în dosarul fostului ministru PSD, Adrian Chesnoiu.

„Petre Daea a respectat, respectă și va respecta legea, activitatea desfășurată până acum de-a lungul vieții a demonstrat acest lucru”, a afirmat bombastic Daea.

„Întrucât episodul de ieri, puternic și diferit mediatizat, a ridicat o serie de întrebări, creând o stare de confuzie și neliniște în rândul fermierilor și a opiniei publice, vreau să precizez următoarele:

Petre Daea a respectat, respectă și va respecta legea, activitatea desfășurată până acum de-a lungul vieții a demonstrat acest lucru.

Ieri a trebuit să răspund în calitate de martor, prezentându-mă la instituția statului fără avocat pentru că nu aveam de ce să fiu asistat. Am declarat ce am știut, în fața unor oameni care, în respect față de lege, caută adevărul.

Totul a decurs normal, din punct de vedere al desfășurării dialogului. Lucrez, muncesc, trăiesc în respect față de oameni și față de lege. Misiunea grea de a fi ministru nu-mi îngăduie nici un moment să fac altceva decât ce trebuie, pentru a rezolva problemele țării.

Sunt și voi fi alături de dumneavoastră, făcând-mi datoria”, a scris Daea, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri