Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu: Sunt unul dintre susţinătorii reorganizării administrative

ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată un susţinător al reorganizării administrative, întrebat fiind dacă PSD va continua proiectul reorganizării, în contextul în care date neoficiale arată o scădere considerabilă a numărului populaţiei în anumite zone.

Ciolacu afirmă că nu este o surpriză faptul că numărul românilor a scăzut faţă de recensământul anterior, dar subliniază că reorganizarea nu se poate face înainte de alegerile din 2024.

„Sunt unul dintre susţinătorii reorganizării administrative şi mai e cineva la masă, aici, un mare susţinător, Vasile Dîncu. Am avut zeci de discuţii pe această zonă şi rămân în continuare unul dintre cei care susţin o reorganizare. Dar nu e o surpriză că recensământul e mai scăzut, ne aşteptam cu toţii. Important e să îl facem şi haideţi să vedem forma finală”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa.

Întrebat dacă o reorganizare administrativă se va putea face înaintea alegerilor din anul 2024, Ciolacu a răspuns că acest lucru este „foarte puţin probabil”.

„Foarte puţin probabil, fiindcă nu schimbi regulile în timpul jocului şi eu nu sunt adeptul la aşa ceva, dar obligaţia politicienilor, a unei guvernări serioase, este să vadă şi ce se întâmplă în timp real, dar şi ceva predictibil, pe o perioadă mai lungă de timp”, adaugă liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri