Caută
Close this search box.

O femeie a fost găsită înecată, în Lacul Morii, din București. Se pare că artista Simona Săndulescu s-a sinucis

La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. Se pare că femeia este artista Simona Săndulescu, care a anunţat pe facebook că se sinucide.

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”.

Simona Săndulescu

La Lacul Morii, după apelarea la 112, s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Conform unei postări de pe Facebook, gestul sinucigaș i-ar aparține unei artiste din București, Simona Săndulescu, care a postat, noaptea trecută, la ora 01.29, un mesaj de adio, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din Bucureşti.

Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!„, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri