Caută
Close this search box.

Şoferiţa care a omorât două fete în zona Andronache, condamnată la 4 ani şi 6 luni de închisoare

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au condamnat-o vineri pe şoferiţa care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.

Potrivit deciziei instanţei, citată de Agerpres, Marcela Leonte a primit 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cele două pedepse au fost contopite şi, prin aplicarea unui spor, au rezultat 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Pe latură civilă, judecătorii au decis ca SC Asigurare Reasigurare City Insurance SA (companie aflată în faliment) să plătească, prin lichidator judiciar CITR filiala Cluj SPRL, peste 800.000 de euro reprezentând daune morale şi materiale, către şase părţi civile din dosar (membrii familiilor celor două fete).

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

De menţionat că dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei în aprilie 2021, însă judecătorii au identificat mai multe nereguli în rechizitoriul întocmit de procurori.

Magistraţii au dat atunci un termen procurorilor să spună dacă menţin trimiterea femeii în judecată, cu înlăturarea neregularităţilor, sau solicită restituirea cauzei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri