Caută
Close this search box.

Blue Air anunță că nu va relua zborurile, din 10 octombrie

blue air

Compania aeriană low-cost Blue Air a transmis că nu poate relua zborurile pe 10 octombrie, așa cum anunțase inițial, din cauza dificultăților financiare, și nu a mai avansat un nou termen.

Zborurile Blue Air au fost întrerupte din 6 septembrie, în urma popririi pe conturile companiei.

„Multiplele dificultăți financiare și operaționale, generate de pandemia COVID-19 s-au făcut simțite într-o manieră severă la nivelul tuturor companiilor aeriene, însă cu și mai mare intensitate de către companiile aeriene regionale private care se luptă pentru supraviețuire”, a transmis compania aeriană într-un comunicat.

Blue Air a precizat că „face tot posibilul pentru a își relua operațiunile de zbor” și că are discuții cu investitori, creditori, dar și cu Guvernul României pentru a-și reface situația financiară precară.

Compania aeriană low-cost nu a mai avansat însă niciun termen de reluare a zborurilor, invocând „complexitatea acestui proces”.

„Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri