Caută
Close this search box.

Ciucu îl atacă pe Nicușor Dan: Incredibilă lipsa de capacitate de coordonare a PMB pe tot ce înseamnă lucrări de utilități

Ciprian Ciucu

Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat joi, la o dezbatere privind digitalizarea, că în Capitală e nevoie de o aplicaţie cu o hartă de planificare strategică pentru realizarea lucrărilor de utilităţi.

„Avem oraşul ăsta în care avem şapte primării, zeci de operatori de utilităţi, oamenii ăştia toţi fac lucrări, se apucă să sape oraşul şi vin la mine şi zic:

„‘Domnule primar, ce facem, nu se mai termină lucrarea aia?’ Şi zic „stai puţin, că nu e a mea”.

Pe mine mă întreabă toată lumea de orice lucrare din Sectorul 6, poate să fie a PMB-ului, a ENEL-ului. Şi am zis „domn’e, nu pot să am atâtea lucrări şi eu să nu ştiu de ele” (…).

Normal ar fi să avem aplicaţia asta, i-am spus-o şi primarului general, dar na, cu cine să vorbeşti? Vorbesc cu…. I-am zis „domn’e, nu e normal” (…).

Ar trebui să avem o aplicaţie cu o hartă de planificare strategică, un plan de investiţii, măcar să ştiu dacă mă duc pe strada Târgu Neamţ şi vreau să o refac, atunci îi întreb pe toţi o singură dată.

Noi facem un plan anual de investiţii sau pe cinci ani, că aşa se face în oraşele civilizate, toţi operatorii vin şi spun”‘Domne, ne planificăm cu toţii acolo lucrări şi intrăm toţi o dată”.

Nu după ce eu mi-am închis lucrarea vine Apa Nova şi scarmănă pământul iară”, a afirmat primarul Ciprian Ciucu, citat de Agerpres.

El a subliniat că se pierd foarte mulţi bani, dar şi nervi deoarece în municipiul Bucureşti nu există această coordonare cu privire la lucrările care se efectuează.

„Efectiv, sunt disperat. E incredibil, această lipsă de capacitate de coordonare a PMB pe tot ce înseamnă operatori, este efectiv incredibil.

Se pierd bani, se pierd foarte mulţi nervi, nimeni nu e în stare să facă această coordonare a investiţiilor care există în orice oraş european. O aplicaţie, deci nu ar trebui să vină Ciucu cu harta ruşinii, un birou de coordonare la nivelul Municipiului Bucureşti, care chiar să facă chestiunea aceasta”, a mai spus Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri