Caută
Close this search box.

Un tren a lovit un autocamion, la Odorheiu Secuiesc

Două persoane au fost transportate la spital, luni dimineaţa, în urma unui accident feroviar produs la Odorheiu Secuiesc, un tren lovind un autocamion la pasajul de la intrarea în municipiu.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, în urma accidentului, o femeie de 46 ani a suferit un traumatism la cap şi a fost preluată de către un echipaj al Serviciul de Ambulanţă Judeţean din Odorheiu Secuiesc.

Şoferul autocamionului, în vârstă de 53 ani, care nu prezenta răni vizibile, a fost preluat de către echipajul SMURD, relatează Agerpres.

Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru investigaţii medicale de specialitate.

La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Trenul circula pe ruta Sighişoara – Odorheiu Secuiesc, iar în urma accidentului locomotiva a deraiat şi se aşteaptă echipajele CFR pentru repunerea ei pe şine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri