Caută
Close this search box.

VIDEO A fost suspendat pentru moment accesul la catafalcul Reginei Elisabeta a II-a

regina elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cel mai longeviv monarh al țării, a murit joia trecută, la vârsta de 96 de ani, iar întreg poporul britanic este în doliu de atunci.

Nu doar britanicii, ci și toți cei care au iubit-o și apreciat-o doresc să vină la catafalcul acesteia pentru a depune un ultim omagiu, iar cozile formate la Palatul Westminster sunt uriașe.

Guvernul britanic a luat decizia să suspende așteptarea la coadă pentru cei care vor să vadă sicriul Reginei Elisabeta, iar anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de autoritățile de acolo, din cauza numărului mare de oameni, notează ziare.com, care citează AFP.

Oficialii britanici au anunțat că pentru început această suspendare ar urma să dureze șase ore, după ce „spaţiile pentru după-amiază au fost ocupate”.

În plus, guvernul britanic a venit și cu o rugăminte către cei care vor să îi aducă un ultim omagiu suveranei, și anume să nu se mai așeze la coadă, până nu va apărea un anunț oficial, prin care să se anunțe redeschiderea zonei.

Înainte de a lua decizia de a suspenda temporar accesul, timpul de aşteptare urcase la 14 ore, oamenii stând zi și noapte pentru a putea ajunge în dreptul sicriului expus la Palatul Westminster.

În după amiaza zilei de vineri, pe un panou instalat în zona unde oamenii stăteau la coadă, a fost afișat mesajul: „Intrarea în coada de aşteptare pentru a vedea sicriul Majestăţii Sale este temporar suspendată. Timpul de aşteptare pornind din acest punct este de cel puţin 14 ore”, mai scrie sursa citată.

https://youtu.be/lsWW-9vWiaU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri