Caută
Close this search box.

VIDEO Noul concept Dacia Manifesto a fost prezentat la Paris

dacia manifesto

Într-un hangar al aeroportului Le Bouget de lângă Paris, Dacia a prezentat noutățile cu care va încerca să atragă atenția publicului, la Mondial de l`Auto, expoziție ce se va desfășura în capitala Franței, între 17 și 23 octombrie.

Un concept nou atrage atenția: Manifesto; acesta nu va intra în producția de serie, dar va influența filosofia brandului.

Pe site-ul companiei a fost postat un scurt material de prezentare din prototipul dezvăluit azi, în premieră, publicului.

„Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact, astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura. Acest tovarăș de drum ușor și silențios pune accent pe agilitate și mai puțin pe viteză. Cu acest tip de vehicul poți aproviziona cu ușurință cabanele montane sau ajunge în locuri izolate.” se menionează pe site-ul companiei.

Conform prezentării oficiale, Manifesto nu va fi disponibil pentru vânzare, dar include toate inovațiile Dacia, inclusiv cele existente, care vor fi disponibile în curând pentru toată gama.

„Cu Manifesto, Dacia își reafirmă viziunea privind un vehicul simplu, cool, robust, accesibil și prietenos cu natura.” se adaugă în prezentarea viitorului bolid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri