Caută
Close this search box.

Zeci de angajați ai Regelui Charles sunt șocați după ce au fost anunțați că vor fi concediați

Zeci de angajați ai casei regale Clarence House din Londra au fost anunțați cu privire la concedierea lor, deoarece birourile Regelui Charles și ale Reginei Consoarte se mută la Palatul Buckingham după moartea Reginei, scrie Guardian, citat de HotNews.ro.

Până la 100 de angajați de la fosta reședință oficială a regelui, inclusiv unii care au lucrat acolo de zeci de ani, au fost notificați că și-ar putea pierde slujba exact în timp ce lucrau non-stop la accederea la tron a lui Charles.

Secretari, angajați de la biroul de finanțe, de la echipa de comunicare și personalul casnic se numără printre cei care au primit notificări în timpul slujbei pentru Regină, de la Catedrala St Giles din Edinburgh, că posturile lor erau pe punctul de a fi desființate.

Mulți angajați au presupus că vor fi luați și amestecați în noua gospodărie a regelui, susținând că nu li s-a dat nicio indicație cu privire la ceea ce urma până la sosirea scrisorii lui Sir Clive Alderton, principalul consilier al regelui. O sursă a spus:

„Toți sunt absolut livizi, inclusiv secretarele personale …. Tot personalul a lucrat până târziu în fiecare noapte începând de joi, pentru a fi întâmpinați cu asta. Oamenii au fost vizibil zguduiți.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri